Stuntman fiets

Touchpoint-optimalisatie

Wat een potentiële kandidaat ziet, hoort en ervaart als hij in contact komt met je bedrijf vormt de candidate journey. En dat is best wel breed: je rekruteringscampagnes opmerken, een bezoekje aan je jobsite, het contact met je recruiters op jobbeurzen, maar ook het onthaal aan de receptie. Allemaal touchpoints die zo vlot en efficiënt mogelijk moeten verlopen. Hoe minder drempels en moeilijkheden je kandidaat ondervindt tijdens zijn reis, hoe groter de kans dat hij het volhoudt tot de eindbestemming.

Wenend kind

Een goeie jobsite is een jobsite die converteert

Niks zo nefast voor de candidate journey – en voor het humeur van je kandidaten – als een jobsite met ellenlange invulformulieren en een antieke mobiele versie waarop je met moeite kunt solliciteren. Met een intuïtieve en aantrekkelijke jobsite die optimaal converteert, haal je zo de juiste kandidaten in huis.

Een saaie vacature, da’s verleden tijd

  • Volgens jouw stijl: volledige artistieke vrijheid of afgestemd op de huisstijl van je bedrijf? Het kan allemaal.
  • Wijd inzetbaar: ATS-systemen zijn vaak niet genoeg om een vacature echt kracht bij te zetten. Onze vacaturepagina maakt de brug.
  • Snel en efficiënt: een volledig nieuwe jobsite kost tijd en geld, maar een Fantastic-vacaturepagina is snel opgestart. Met onze pagina en jouw input gaan we aan de slag.
  • Ook zonder jobsite: geen eigen kwalitatieve jobsite of laat het CMS dat niet toe? Wij maken onze pagina’s los van de bestaande technologie.
  • Vertel meer: een vacaturepagina vertelt meer dan een standaard vacaturetekst. Het is een podium voor je werkgeversmerk waar tekst en beeld gecombineerd worden.
  • Geoptimaliseerd: vacaturepagina’s kunnen perfect ingezet worden in bredere mediacampagnes.