Opvallen met je employer brand

Dat start bij de vraag: wie wil je zijn? Een sterk werkgeversmerk vertelt een straf en authentiek verhaal. En nog straffer, daarvoor heb je alles al in huis.

Een sterk werkgeversmerk geeft je voorsprong

Nee, cijfers liegen niet. De lijst met knelpuntberoepen wordt elke dag langer, terwijl de werkloosheidsgraad daalt. Dus woedt the war for talent. Wil je de juiste mensen voor je bedrijf targetten, prikkelen en natuurlijk binnenhalen? Dan maakt een sterk werkgeversmerk meer dan ooit het verschil.

Gelukkig heb je de beste kaarten al in de hand: je eigen mensen. Zij spelen de hoofdrollen in je employer brand en worden zo jouw walkin’ talkin’ livin’-reclame. Niemand beter toch om jouw verhaal op een authentieke manier te vertellen?

Onze diensten

Woman walking in office with skirt stuck in underwear

Zo vullen we onze agenda’s

Wij schrijven mee aan jouw verhaal. We helpen je om je employer brand menselijker te maken en te laten opvallen in de massa. Met analyse en strategie, met concept en storytelling, met activatie en ROI. We zetten met een 360°-aanpak onze schouders onder je bedrijf.

Een sterk werkgeversmerk

Employer Story Framework
Employer Value Proposition
Creatief koepelconcept
Externe activatie

Interne employer branding

Interne activatie
Hr-communicatie
Employee-experiencedesign

Touchpoint-optimalisatie

Candidatejourney-workshop
Jobsite
Vacature- en campagnepagina’s

Recruitment marketing

Doelgroepenanalyse
Content- en performancemarketing
Communicatiejaarplannen

Onze nieuwsbrief maakt je mailbox menselijk

Nog geen trouwe abonnee van onze nieuwsbrief? Schrijf je dan nu in en krijg onze nieuwtjes, blogs en inspirerende cases rechtstreeks in je mailbox. Je gegevens verwerken we uiteraard overeenkomstig ons privacybeleid. En je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.