Klant

OZ

Categorie

Employer branding

Zoveel meer dan een ziekenfonds, da’s zo OZ

Ja, OZ is in de eerste plaats een ziekenfonds. Maar wel een met een visie op gezondheid die een stuk verder gaat. OZ houdt ook mensen fit, geeft advies over voeding, verzorgt kleine kapoenen, helpt in het huishouden en organiseert toffe (jeugd)vakanties. En die variatie maakt dat OZ een enorme diversiteit aan inhoudelijk interessante jobs kan aanbieden. Er is slechts één probleem: weinig sollicitanten weten dat. OZ vroeg Fantastic om een fris concept dat inzetbaar is voor verschillende doelgroepen. Een campagne die duidelijk maakt dat het Onafhankelijk Ziekenfond zoveel meer is dan een ziekenfonds. Een slimme zet, als je het ons vraagt.

Het DNA van OZ

OZ is zoveel meer dan een ziekenfonds? Wel: zoveel meer dan een ziekenfonds, da’s zo OZ. “Da’s zo OZ” is een punchline die lekker bekt en zich goed leent tot het verwoorden van de voordelen van werken – in welke functie dan ook – bij het Onafhankelijk Ziekenfonds. Een unieke video, originele visuals met echte medewerkers en strakke concept copy werden de trekkers van de campagne.

FAN 1215 OZ Facebook Sponsored Update 5 Versies 1200x6283
FAN 1215 OZ Facebook Sponsored Update 5 Versies 1200x6282
FAN 1215 OZ Facebook Sponsored Update 5 Versies 1200x6285
FAN 1215 OZ Facebook Sponsored Update 5 Versies 1200x6286
FAN 1215 OZ Facebook Sponsored Update 5 Versies 1200x628

De campagnebeelden

Een kleurrijke background, straffe medewerkers en een vraag met een duidelijk antwoord. Meer hadden we niet nodig voor een opvallende & duidelijke campagne.

EB movie

Een uniek employer brand movie waarin de verschillende takken van OZ, de medewerkers en de waarden van het bedrijf worden belicht. De stem? Een van de talenten van OZ, natuurlijk!

OZ - advertentie
OZ Newspaper ad
Online banners

Campagne huishoudhulpen

Goede huishoudhulpen zijn hard to find. OZ is een werkgever die zijn huishoudhulpen in de watten legt. In verschillende short videos, banners & print ads leggen we uit waarom huishoudhulp zijn bij OZ zo interessant is. En dit deden we in verschillende talen.

An Sofie 1
an-sofie de meyer
account manager
Phui
phui sin
art director
Sarah 1
sarah logtman
copywriter
Ken
ken callebaut
creative director

Wil jij je employer branding ook de nodige kruiding geven?

Geef ons een seintje. We bekijken met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.