Klant

Poco Loco

Categorie

Employer branding

Website

www.pocoloco.be

Employer branding: Poco Loco strikt talent op een speelse manier

Poco Loco klinkt zuiders, maar is op-en-top West-Vlaams! Het Roeselaars bedrijf produceert delicieuze maïsproducten die nationaal en internationaal worden gesmaakt. Tortillawraps, chips, snacks, maaltijdkits enzovoort: de producten van Poco Loco doen foodies overal ter wereld watertanden. Maar het West-Vlaamse kantje zal er altijd bijhoren. Hun slogan is Twope vo de vorut – samen groeien. En als een merk groeit, dan moet ook het aantal medewerkers meegroeien. Op zoek naar heel wat nieuwe talenten met gevarieerde profielen, klopte Poco Loco aan bij Onlyhumans voor een employerbrandingstrategie die hun bijzondere DNA in de kijker zet. Fantastic, de employer branding-expert van Onlyhumans, ging creatief aan de slag.

PocoLocoDipBijdeChip

De dip bij de chip, de guaca bij de mole

Het geheime ingrediënt van Poco Loco? Hun 636 gemotiveerde medewerkers. Zij zijn de guaca bij de mole, de jalapeño in de taco en de dip bij de chip. Er was dan ook geen twijfel mogelijk: de medewerkers van Poco Loco moesten dé smaakmaker zijn in hun employer branding.

Poco Loco Speelse Employer Branding Met Pit
Slider 3
Slider 2
Poco Loco Afbeelding3

Speelse employer branding met pit

De medewerkers vormen samen de gekke kracht achter Poco Loco en dat komt terug in de speelse, opvallende stijl van deze campagne. Ze gaven in duo’s of trio’s tijdens een fotoshoot het beste van zichzelf om de bedrijfsslogan Twope vo de vorut extra kracht bij te zetten. Die foto’s werden gebruikt in visuals, short video’s en billboards met opvallende slagzinnen als “Onze mensen zijn de salsa in de tortilla”. Het plezier straalt ervan af!

Employer branding: the movie

De employer branding movie maakt duidelijk dat de Poco Loco-familie goed voor elkaar zorgt. De video schetst op een ludieke manier de toffe sfeer op de werkvloer en het straffe teamwork dat resulteert in fijne producten. Want het Roeselaars bedrijf investeert niet alleen in machines, maar ook – of misschien vooral – in haar mensen. Dat komt duidelijk naar voren in de vier testimonials die we eveneens filmden, met medewerkers uit verschillende takken.

Poco Loco Afbeelding6

Chipszakken als flyers

Om de juiste kandidaten te bereiken, deed Poco Loco ne keer zot. Voor hen geen saaie flyers, maar chipszakken om de boodschap te verspreiden. Origineel en opvallend, dat past perfect bij Poco Loco.

Poco Loco Afbeelding7

Interne activatie: een dikke merci!

Om het personeel van Poco Loco te bedanken voor hun inzet en teamwork, kreeg elke werknemer een gepersonaliseerde sleutelhanger en brief van de Algemeen Directeur.

Personaliseer je employer brand

In de frisse campagne voor Poco Loco worden de troeven, waarden en het speelse karakter van het bedrijf goed weerspiegeld.

Poco Loco Afbeelding8
An Sofie 1
an-sofie de meyer
account manager
Phui
phui sin
art director
Sarah 1
sarah logtman
copywriter
Ken
ken callebaut
creative director

Wil jij je employer branding ook de nodige kruiding geven?

Geef ons een seintje. We bekijken met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.