Employer Branding Kitchen: recruiters worden marketeers

In onze Employer Branding Kitchen focussen we op het belang van – je raadt het al – employer branding voor je bedrijf.  Hoe trek je straffe talenten aan (die blijven!) en hoe verbeter je de instroom van kandidaten? The war for talent is on!

employer branding

Voor wie?
Marketingexperts, HR-professionals en bedrijfsleiders

Waar?
Ontdek de keukengeheimen van onze employerbranding-experts in de kantoren van Onlyhumans in Antwerpen (Berchem).

Wanneer?

De volgende sessie moeten we nog plannen. Maar kijk hier gerust terug voor een update.

Employer Branding Kitchen

Wat staat er op het menu?

Een portie expertise

Achter elk succes schuilt een snuggere strategie. Strategic Director David verklapt hoe marketing- en hr-teams binnen employer branding de koppen bij elkaar kunnen steken.

Creative Director Ken doet het belang van een consistent verhaal uit de doeken en accountdirector Guy belicht enkele inspirerende cases.

Wat heb je als bedrijf en werkgever te vertellen?

Waar sta je als werkgever voor en waar wil je naartoe? Welke belofte houdt werken voor jouw bedrijf in? En vooral: hoe vertaal je dat in een boodschap met stopping power anno 2022? 

Met enkele voorbeelden, waaronder ook onze eigen cases, tonen we dat employer branding, merkbeleving en creatieve marketingcampagnes steeds meer naar elkaar toe groeien. Als werkgever is het dus de uitdaging om die te verweven in één sterk verhaal. 

Onze kitchen zet je aan ‘t denken…

Met onze kitchens brengen we een berg aan communicatiemogelijkheden, inspiratie en kennis samen. Onze deelnemers doen massa’s ideeën op voor hun eigen employerbranding-strategie. Aan jou om die ideeën tot leven te brengen in je eigen bedrijfscontext.

Onze Employer Branding Kitchen organiseren we met liefde voor het vak. De experts willen je verrassen en inspireren, en we zijn dan ook blij om regelmatig te horen dat we op die vlakken goed scoren bij de deelnemers.

Het dessert zet je aan ‘t werk…

Na de Employer Branding Kitchen blijven we graag nog wat nakeuvelen. We zijn dan ook benieuwd naar jullie verhaal en uitdagingen. Ons doel? Jullie naar huis laten gaan met een voldaan gevoel, nieuwe inspiratie én enkele concrete actiepunten. Dan is onze Employer Branding Kitchen helemaal geslaagd. Proost!

Al een hongerke? Kies een datum en schrijf je in!

Schrijf je via onderstaand formulier snel in voor een van onze sessies. Ze zijn free-of-charge, maar omdat we van een klein gezelschap houden, kunnen we niet beloven dat alle data nog vrij zijn. Het leven is aan de snellen!

Onze uitnodigingen zijn persoonlijk van aard, gericht op toekomstgerichte bedrijfsleiders, marketeers en HR-professionals van merken (freelancers en concullega’s hebben hier doorgaans begrip voor). Wil je jezelf toch aanbevelen? Doen! Maar vertel ons even kort waarom je graag deelneemt. Tot snel!