Fantastic agency

24.08.2018 - employer branding

Xwift beloont truckers met bedrijfswagen

De transportsector is booming, de strijd om bekwame truckchauffeurs barst los. Dan moet je creatief uit de hoek komen, nietwaar? Fantastic-klant Xwift komt met een originele manier om kandidaten aan te trekken én meteen ook de huidige werknemers te bedanken: de bedrijfswagen voor truckers!

Het concept? Chauffeurs die twee jaar in dienst zijn én bewezen hebben veilig en zuinig te kunnen rijden, belonen met een bedrijfswagen. Handig voor de chauffeurs zelf, handig voor de gezinsleden. Een unieke incentive op de jobmarkt, voer voor de pers! Fantastic ontwikkelde het Maximize Your Job-concept en organiseerde in samenwerking met partner Wavemakers op donderdag 23 augustus een persevent.

VTM Nieuws, de gespecialiseerde pers en zo goed als alle nationale kranten trokken naar Xwift-HQ voor tekst en uitleg. Qua visibiliteit kan dat tellen, de actie miste zijn effect niet: een dag later was het aantal sollicitanten bij Xwift verviervoudigd. Knap werk.


De Tijd | Oost-Vlaamse transporteur lokt truckers met bedrijfswagen

Bekijk het artikel

Het Laatste Nieuws | Transportbedrijf beloont zuinige truckchauffeurs met bedrijfswagen
Bekijk het artikel

Transportmedia | Xwift biedt bedrijfswagen aan om nieuwe chauffeurs te vinden
Bekijk het artikel

Binnenkort lanceren we het nieuwe concept, dus hou Xwift in het oog!
www.xwift.be

Fantastic agency

De Human Anonymous gunt je een indiscrete kijk achter de computerschermen van onze storytellers en legt zijn oor te luisteren in onze digitale wandelgangen.

Lees meer van