Fantastic agency

08.02.2019 - employer branding

‘Spectaculaire’ rekruteringsvideo Politie Gent meteen opgepikt door de media

Een jonge vrouw heeft zichzelf opgesloten in de badkamer. Haar vriend, duidelijk onder invloed van alcohol en drugs, bonkt op de deur en bedreigt haar met een mes. De vrouw belt in paniek de politie, die komt meteen in actie. 

Het begin van een nieuwe, spannende Netflix-serie? Een aflevering van Het Leven Zoals Het Is bij de politie? Mis! Het is de eerste scene van de nieuwe rekruteringsfilm die Fantastic samen met productiehuis Het Peloton schoot voor de Gentse politie. De indrukwekkende machtsontplooiing schetst een realistisch beeld van de samenwerking tussen de verschillende diensten van de politie Gent bij een noodsituatie. Een knap staaltje cinema, maar zoek niet naar acteurs. De hoofdrolspelers zijn échte Gentse flikken, van 10 verschillende diensten. Zij zoeken collega’s. De call to action? Kom ook in actie. 

De lancering van de video ging niet onopgemerkt voorbij, Het Nieuwsblad spreekt over een spectaculair filmpje om mensen warm te maken voor een job bij de politie.”

Bekijk hier het artikel:

Artikel Rekruteringsfilmpje Politie

Kom ook in actie. honderdprocentflik.be

Fantastic agency

De Human Anonymous gunt je een indiscrete kijk achter de computerschermen van onze storytellers en legt zijn oor te luisteren in onze digitale wandelgangen.

Lees meer van