Fantastic agency

14.09.2020 - employer branding

Fantastic groeit … en verhuist!

In ons kantoor in Gentbrugge hebben we vier heel erg mooie jaren beleefd, maar door onze fusies met storytelling agency Onlyhumans en webbureau Code d’Or is het hoog tijd geworden voor een nieuw en groter kantoor.

Daarom verhuizen we op 1 februari 2021, samen met onze nieuwe Gentse collega’s, naar de nagelnieuwe kantoorruimte van d’Office in Sint-Denijs-Westrem. Dat wordt gezellig!

Een beetje geschiedenis …

Fantastic werd in 2013 opgericht door drie partners in crime. Hun missie: de employermarketing-partner te zijn van human resources professionals, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness. We begonnen ons avontuur in een co-working space in Gentbrugge, die we deelden met architectenbureau WE-S.

Fantastic

Door de snelle groei van zowel Fantastic als het architectenbureau werd deze ruimte al snel te klein en gingen we uitkijken naar iets nieuws. Per toeval vonden we twee kilometer verderop een geschikt pand, waar we in 2017 onze intrek namen met op dat moment dertien fantastico’s.

Fantastic Agency

Sinds onze begindagen hebben we zeker niet stilgezeten. We gingen van start met Telenet en Vandemoortele als klanten, maar breidden ons portfolio algauw uit met mooie namen als Audi Brussels, Armonea, de Federale Politie, de Nationale Bank van België, Bank van Breda, Rajapack, Poco Loco, Sibelga, Engie, Volvo Car Gent, North Sea Port, EY, …

Een sterke Gentse ‘hub’

Maar genoeg nostalgie. Wij houden onze blik het liefst op de toekomst gericht. Daarom verhuizen we, samen met onze Gentse collega’s van Onlyhumans en Code d’Or, naar een nieuwe en grotere kantoorruimte, waar we de groeiambities van onze groep verder willen waarmaken. Omdat we een geïntegreerde dienstverlening willen aanbieden, is het een logische stap om met onze drie Gentse businessunits een sterke Gentse ‘hub’ te creëren.

We nemen onze intrek in kantoorproject d’Office, een flexibel, groen en state-of-the-art gebouw dat ontworpen werd door de Wielfaert Architecten. Ons nieuw kantoor biedt heel wat voordelen. Niet alleen zullen we er nog betere banden smeden tussen de collega’s, er zijn ook volop mogelijkheden voor meetings, brainstorms, workshops, …

Fantastic Agency

Fantastic Agency

Fantastic Agency

Fantastic Agency

 

Kom d’Office eens langs!

Het gebouw van d’Office is strategisch gelegen vlak bij de The Loop, in de buurt van Flanders Expo. Wil je ons een bezoekje brengen? Dat kan! Net als vroeger in Gentbrugge zullen onze deuren – althans na corona – altijd openstaan voor klanten en sympathisanten.

Ons nieuw adres:

Fantastic
d’Office
Poortakkerstraat 93
9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Bekijk de bereikbaarheid

Graag tot binnenkort!

Team Fantastic 
Part of Onlyhumans

Fantastic agency

De Human Anonymous gunt je een indiscrete kijk achter de computerschermen van onze storytellers en legt zijn oor te luisteren in onze digitale wandelgangen.

Lees meer van